SARA JE IMALA 14 GODINA KADA JE DOBILA AUTOGRAM HENDRIKSA: Evo šta je uradila sa njim, nije se nadala ovome
Džimi Hendriks, Foto: Douglas R. Clifford / Zuma Press / Profimedia

posrećilo joj se

SARA JE IMALA 14 GODINA KADA JE DOBILA AUTOGRAM HENDRIKSA: Evo šta je uradila sa njim, nije se nadala ovome

Autografi članova grupe Voker Braders koje je Sara krenula da vidi to veče sada se mogu prodati za 50 funti

Objavljeno:

Knjiga sa autogramima u kojoj se nalazi i potpis Džimija Hendriksa prodata je za 2.000 funti. Sara Bland, 70, imala je samo 14 godina kada je ugledala legendarnog muzičara kako luta centrom Ipsviča.

Sa prijateljima je otišla u Ipsvič da vidi pop grupu Voker Braders (The Walker Brothers), nadajući se da će dobiti njihove autograme, ali su na kraju sreli Hendriksa koji je te noći bio podrška glavnim izvođačima.

Knjiga, prodata na aukciju u subotu, imala je referentnu cenu od 2-3.000 funti. Prodato je za 2.000 funti, tek dostigavši rezervnu cenu.

Gospođa Bland, koja sada živi na jugu Francuske, nedavno je rekla za Bi-Bi-Si da je odlučila da proda svoju knjigu autograma nakon što je videla da je drugi Hendriksov autogram doneo 6.000 funti na aukciji u Skantorpu.

Džimi Hendriks
Džimi Hendriksfoto: Douglas R. Clifford / Zuma Press / Profimedia

- Mislila sam, imam nešto što bi moglo biti vredno. Više ne gledam tu knjigu, pa zašto to ne bih prodala? - reka je.

- Ako se proda, proda se, ako ne, ne, ali šta god da dobijem za to, biće dobro. Biću sasvim srećan - dodala je na pitanje koliko se nada da će zaraditi od prodaje.

Autografi članova grupe Voker Braders koje je Sara krenula da vidi to veče sada se mogu prodati za 50 funti. Sa druge strane,Džimi Hendriks je legenda rok mizike te se njegovi autogrami prodaju za hiljade funti.

Bonus video:

01:45

ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU HUMANITARNU UTAKMICU! Sećanje na stradale iz Dubone i Malog Orašja: Evo ZA ŠTA se prikuplja novac

(Espreso/ Telegraf Biznis/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.